مناسبتها

۱۴ خرداد هر سال یادآور فقدان پدر مهربان و معنوی همه انسانهای عدالت خواه، همه آنها که در جستجوی ارزشهای والای انسانی در پی مقتدایی بودند وارسته و به خدا رسیده

۱۴خرداد ،سالروز عروج ملکوتی معمار کبیر انقلاب برای همه آنها که آن مرد آسمانی و خدامحور را درک کرده بودند یک روز تلخ و یک خاطره ناباورانه است
انقلاب اسلامی ایران در همه این سالها،دشمنی های بی شماری را از دشمنان داخلی و خارجی دید ،دشمنانی که سعی داشتندچهره امام خمینی و سایر خدمتگزاران به اسلام، را مخدوش کنند،درست عین همان همان کاری که دشمنان خدا با انبیاء و ائمه اطهار انجام دادند و چندین سال بر فراز منبرها، یاور مستضعفان و منادی عدالت مولا علی علیه السلام را با دشنام های غیض آلود خود هدف قرار دادند ولی وقتی گوهر، گوهر است با این کارها ارزش خود را از دست نمی دهد و روزگاری چشم ها متوجه درخشش و ارزش آن خواهند شد.

در لابه لای انبوه مطالبی که در وصف حضرت امام روح الله الموسوی خمینی موجود است، مطلبی از بیانات مقام معظم رهبری نظرم را جلب کرد که گرچه زیاد شنیده ایم و در سیره امام خمینی ره هم کاملا مشهود بود ولی تکرار آن در این ایام که در شور و هیجان انتخابات هستیم خالی از لطف نیست تا تجدید پیمانی باشد با آرمانهای امام که همان آرمانهای اسلام عزیز است.

[یکی از اصول امام(ره)]در بُعد مسائل داخلی کشور[است]؛ امام طرف‌دار جدّی حمایت از محرومان و مستضعفان بود؛ امام نابرابری اقتصادی را با شدّت و حدّت رد میکرد؛ اشرافیگری را با تلخی رد میکرد؛ به معنای واقعی کلمه امام طرف‌دار عدالت اجتماعی بود؛ طرف‌داری از مستضعفان شاید یکی از پرتکرارترین مطالبی است که امام بزرگوار ما در بیاناتشان گفتند؛ این یکی از خطوط روشن امام است؛ این یکی از اصول قطعی امام است، همه باید تلاش کنند که فقر را ریشه‌کن کنند؛ همه تلاش کنند که محرومان را از محرومیّت بیرون بیاورند و تا آنجایی که در توان کشور است، به محرومان کمک کنند. از آن طرف به مسئولان کشور هشدار میداد درباره‌ی خوی کاخ‌نشینی – این نکته‌ای که در قرآن هم آمده است: وَ سَکَنتُم فی مسکِنِ الَّذینَ ظَلَموا -(۱) و همه را از خوی کاخ‌نشینی برحذر میداشت، تأکید مکرّر میکرد بر اینکه به وفاداری طبقات ضعیف اعتماد کنید؛ این را امام مکرّر میگفت که این کوخ‌نشینانند، این فقرایند، این محرومانند که این صحنه‌ها را با وجود محرومیّتها پر کرده‌اند، اعتراض هم نمیکنند، در میدانهای خطر هم حاضر میشوند؛ [امّا] آن کسانی که برخورداری‌های بیشتری داشتند، در موارد مختلف اگر مشکلی پیش می‌آمد، اتّفاقاً آنها بیشتر ابراز نارضایی میکردند. این وفاداری طبقات متوسّط مردم و طبقات محروم مردم، از نظر امام یک امر برجسته بود و این را تأکید میکرد. بر مصرف درست بیت‌المال تأکید میکرد، بر پرهیز کردن از اسراف تأکید میکرد. این هم یکی از خطوط اساسی است. مسئله‌ی عدالت اجتماعی، طرف‌داری از محرومان و دوری از خوی اشرافیگری و خوی تجمّل‌گرایی و عمل در این جهت.

(۱)بیانات مقام معظم رهبری ، ۱۳۹۴/۰۳/۱۴

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن